Την Πάρο επισκέφθηκε αρχές Αυγούστου ο γνωστός τούρκος καθηγητής Μηχανικός Ορυχείων, συγγραφέας, δημοσιογράφος, φωτογράφος και διευθυντής τηλεοπτικών προγραμμάτων σχετικά με το περιβάλλον, δρ. Orhan Kural.

 

 

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

Πάρος,  Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2015

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

 

 

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ

 

 

 

 

Ταχ. Δ/νση:

Παροικία Πάρου

 

 

 

 

Ταχ. Κωδ.:

84400

 

Προς:

Μέσα Ενημέρωσης

 

Τηλέφωνο

22843-60132

 

 

 

 

Fax:

22840-22078

 

 

 

 

Ε-mail:

christoforos@paros.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             

                

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Την Πάρο επισκέφθηκε αρχές Αυγούστου ο γνωστός τούρκος καθηγητής Μηχανικός Ορυχείων, συγγραφέας, δημοσιογράφος, φωτογράφος και διευθυντής τηλεοπτικών προγραμμάτων σχετικά με το περιβάλλον,  δρ. Orhan Kural.

Ο δρ. Kural μέχρι σήμερα έχει ταξιδέψει σε 232 χώρες, έχει γράψει 14 ταξιδιωτικούς οδηγούς,  έχει παρουσιάσει 55 προσωπικές εκθέσεις φωτογραφίας και έχει συμμετάσχει σε 500 τηλεοπτικές εκπομπές στην χώρα του και στο εξωτερικό. 

Κατά την επίσκεψη του στην Πάρο συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Μάρκο Ι. Κωβαίο, με τον οποίο συζήτησαν διάφορα θέματα σχετικά με  τον τουρισμό, το περιβάλλον και την αειφόρο ανάπτυξη, στο πλαίσιο της έρευνας για το επόμενο βιβλίο του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δρ. Kural στο επόμενο βιβλίο του θα αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος στην Πάρο, η οποία όπως ανέφερε και ο ίδιος τον μάγεψε με την πρώτη ματιά.

Προσωπική Ιστοσελίδα του κ. Orhan Kural:  http://orhankural.net/

 

 

Χριστόφορος Χρήστος

Αντιδήμαρχος Πάρου