Σπουδαία διάκριση του Ναυτικού Ομίλου Πάρου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας στη Σλοβενία

 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ
Γραφείο Τύπου
 
 
 
Πάρος, 16 Απριλίου 2024
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
Σπουδαία διάκριση του Ναυτικού Ομίλου Πάρου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας στη Σλοβενία 
 
 
Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας στην κατηγορία ILCA 4 στην πόλη Izola της Σλοβενίας,  από τις 5 έως 12 Απριλίου 2024, οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Πάρου πέτυχαν άλλη μια σπουδαία διάκριση κάνοντας όλους μας υπερήφανους.
 
Η Μαρία – Χριστίνα Μελανίτη, μετά από εννέα συγκλονιστικές κούρσες, κατέκτησε την δεύτερη θέση στην Ευρώπη και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγόρια ILCA 4. Επίσης στην κατηγορία των αγοριών, ο Γιώργος Κυπραίος κατέκτησε την τέταρτη θέση.
 
Τα δύο παιδιά, μαζί με άλλους δύο συναθλητές τους, την Ιωάννα Φαρούπου και τον Γιάννο Καλίθρακα, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό κατά την διάρκεια των αγώνων, αντιμετωπίζοντας 410 αθλητές από 40 χώρες.
 
Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κώστας Μπιζάς με σχετική δήλωσή του αναφέρει:
 
«Θα ήθελα να συγχαρώ τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Πάρου για την σπουδαία τους εμφάνιση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας στην κατηγορία ILCA 4 στην πόλη Izola της Σλοβενίας. Για άλλη μια φόρα μας κάνατε υπερήφανους!
 
Πολλά συγχαρητήρια και στην προπονήτρια τους Σταυρούλα Θεοχάρη, η οποία με την εμπειρία, την καθοδήγηση και την ενθάρρυνσή της, οδήγησε τους αθλητές της, σε αυτή την εξαιρετική επίδοση.
 
Τέλος στους γονείς των παιδιών και στη διοίκηση θα ήθελα να τους ευχηθώ καλή δύναμη στο έργο τους και να συνεχίσουν να στηρίζουν τους αθλητές μας σε κάθε τους προσπάθεια».
 
 
 
 
Το Γραφείο Τύπου