Παραλαβή νέου σύγχρονου απορριμματοφόρου οχήματος από τον Δήμο Πάρου

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Παραλαβή νέου σύγχρονου απορριμματοφόρου οχήματος από τον Δήμο Πάρου
 
Την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024, ο Δήμος Πάρου, μετά την υπογραφή της υπ. αριθμ. πρωτ. 17059/ 11-11-2022 σύμβασης «Προμήθεια Απορριμματοφόρων Δήμου Πάρου», παρέλαβε ένα νέο σύγχρονο απορριμματοφόρο, που θα ενισχύσει την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου μας.
Πρόκειται για ένα νέο απορριμματοφόρο όχημα με σύστημα συμπίεσης τύπου περιστρεφόμενου τυμπάνου, χωρητικότητας 12 κ.μ., συνολικής αξίας 148.800,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24% και με φορέα χρηματοδότησης της σύμβασης το Δήμο Πάρου.
 
Το νέο απορριμματοφόρο, έρχεται για να συμβάλλει στο έργο της καθαριότητας στο νησί, ειδικά ενόψει της θερινής περιόδου που ο πληθυσμός του πολλαπλασιάζεται, με την άφιξη χιλιάδων επισκεπτών. Θα αναβαθμίσει τις υπηρεσίες αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμάτων, θα βελτιώσει τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας του προσωπικού της, θα ωφελήσει αναμφίβολα την εικόνα της Πάρου και θα συμβάλει στην τήρηση των συνθηκών δημόσιας υγείας τόσο για τους κατοίκους του νησιού όσο και για τους επισκέπτες του.
 
Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Χριστόδουλος Μαούνης με σχετική δήλωση του αναφέρει:
 
«Με την προμήθεια του νέου απορριμματοφόρου, ο Δήμος μας συνεχίζει την αναβάθμιση των υπηρεσιών αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμάτων. Λίγο  πριν το Πάσχα και εν όψη της θερινής περιόδου, αναμφισβήτητα θα συμβάλλει καθοριστικά στο έργο καθαριότητας του νησιού μας.
Η διοίκηση και οι Υπηρεσίες του Δήμου μας, κάνουμε μαζί μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για να κρατάμε το νησί μας καθαρό. Βάλαμε ένα στοίχημα και είμαστε αποφασισμένοι να το κερδίσουμε. Ένα στοίχημα το οποίο φυσικά δεν αποτελεί παρά υποχρέωση κάθε δημοτικής αρχής. Σας καλούμε να βοηθήσετε, να συνεργαστείτε, να συμβάλλετε ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το νησί μας.
Η καθαριότητα και η ανακύκλωση είναι υπόθεση όλων μας!».
 
 
Το Γραφείο Τύπου
 
 
 
Με εκτίμηση,
Το Γραφείο Τύπου 
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΟΥ 2