Ορκωμοσία νέου Τοπικού Συμβούλου στην Κοινότητα Παροικίας

               

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

      ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

         ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Πάρος, 25 Φεβρουαρίου 2022

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ορκωμοσία νέου Τοπικού Συμβούλου στην Κοινότητα Παροικίας

 

Ενώπιον του Δημάρχου Πάρου, κ. Μάρκου Κωβαίου, ορκίστηκε σήμερα ο νέος Τοπικός Σύμβουλος της Κοινότητας Παροικιάς κ. Γιώργος Σκλαβούνος. Παρούσα στην ορκωμοσία του κ. Σκλαβούνου ήταν και η Πρόεδρος της Κοινότητας Παροικιάς, κα Μαργαρίτα Αργουδέλη.

Η αλλαγή αυτή στη σύνθεση του Τοπικού Συμβουλίου προέκυψε μετά την παραίτηση του κ. Ιωάννη Μπιζά από το αξίωμα του Τοπικού Συμβούλου.

Ο Δήμαρχος Πάρου συνεχάρη τον κ. Σκλαβούνο για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε καλή και εποικοδομητική θητεία για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της Παροικιάς. Επίσης αναφέρθηκε με θερμά λόγια στη λαμπρή διαδρομή και προσφορά του κ. Σκλαβούνου στην τοπική κοινωνία όλα αυτά τα χρόνια και σημείωσε χαρακτηριστικά «ο Γιώργος Σκλαβούνος αποτελεί ένα εξέχον μέλος του τόπου μας με σημαντική και πολυσχιδή προσφορά σε κοινωνικό επίπεδο, για την οποία εξάλλου έχει τιμηθεί από την Πολιτεία.  Είμαι σίγουρος ότι η στάση ζωής του, η δημόσια εικόνα του, ο συγκροτημένος λόγος του και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που τον διακατέχουν θα συμβάλλουν στο έργο της Δημοτικής Αρχής, γι’ αυτό και προσβλέπω σε μια εποικοδομητική συνεργασία προς όφελος των δημοτών και του νησιού.»