Επίσκεψη γνωριμίας 40 τουριστικών πρακτόρων και μιας δημοσιογράφου από την Βόρεια Ελλάδα στην Πάρο

          ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                   Πάρος, 12 Ιουνίου 2017

               ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                             

                    ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ                                                                                                                                       

 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

 

Ταχ. Δ/νση:

Παροικία Πάρου

 

 

 

Ταχ. Κωδ.:

84400

 

 

 

Τηλέφωνο

22843-60154

 

 

 

Fax:

22840-22078

 

 

 

Ε-mail:

touristoffice@paros.gr

 

 

 

 

 

                                                         

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Επίσκεψη γνωριμίας 40 τουριστικών πρακτόρων και μιας δημοσιογράφου από την Βόρεια Ελλάδα στην Πάρο

 

 

Ο Δήμος Πάρου στο πλαίσιο της ενίσχυσης του εγχώριου τουρισμού και αξιοποιώντας την απευθείας αεροπορική σύνδεση της Πάρου με την Θεσσαλονίκη διοργάνωσε σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο “Athos Hellas” και την αεροπορική εταιρία “Astra Airlines” ταξίδι γνωριμίας και εξοικείωσης (Fam Trip) 40 τουριστικών πρακτόρων και μιας δημοσιογράφου από διάφορες πόλεις της βορείου Ελλάδος στην Πάρο κατά το διάστημα 7-10 Ιουνίου 2017.

 

Την αποστολή αυτή πλαισίωσαν επίσης στελέχη της αεροπορικής εταιρίας “Astra Airlines”, ώστε να γνωρίσουν τις ομορφιές του καινούργιου προορισμού που μόλις εντάχθηκε στο πρόγραμμα της εταιρίας ιδίοις όμασσι.

 

Οι επισκέπτες  φτάνοντας στο έτυχαν θερμής υποδοχής, ξεναγήθηκαν σε σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος και μνημεία του νησιού, γεύθηκαν τις τοπικές σπεσιαλιτέ και απέσπασαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

Επιπροσθέτως, κατά την σύντομη παραμονή τους στο νησί, συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Πάρου κ. Μάρκο Ι. Κωβαίο και με τον Αντιδήμαρχο Πάρου κ. Χρήστο Χριστόφορο, με τους οποίους συζήτησαν τις προοπτικές προβολής και προώθησης της Πάρου στην αγορά της βορείου Ελλάδος καθώς και για την γενικότερη τουριστική ανάπτυξη του νησιού.

 

Η διοργάνωση του συγκεκριμένου ταξιδιού θα έχει πολλαπλά οφέλη καθώς θα συμβάλει ουσιαστικά στην ανάδειξη και προβολή της τουριστικής φυσιογνωμίας της Πάρου στο εσωτερικό και κυρίως στη βόρεια Ελλάδα, ενισχύοντας παράλληλα την προοπτική συνεργασιών.

 

Ο Δήμος Πάρου δεν στοχεύει μόνο στην προβολή και ανάδειξη της Πάρου ως προορισμό στις διεθνείς τουριστικές αγορές αλλά και στην ενίσχυση της εγχώριας τουριστικής κίνησης, διότι η Πάρος αποτελεί ένα δημοφιλή και αγαπημένο προορισμό τόσο για τους ξένους όσο και για τους Έλληνες επισκέπτες.

 

 

 

 

Πρωτοσέλιδο η Πάρος στο inflight περιοδικό της Astra Airlines με εκτενή πολυσέλιδη παρουσίαση για το νησί μας (ενδεικτικές φωτογραφίες)