ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ «Μας κάνετε όλους περήφανους!! Καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες που οδηγούν στα μετάλλια».

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ  

                                                           

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

«Μας κάνετε όλους περήφανους!!

Καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες που οδηγούν στα μετάλλια».

Ο Δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος και το Δημοτικό Συμβούλιο συγχαίρουν τις  ομάδες του Α.Ο. Πάρου, για την πανάξια πρόκρισή τους στα Final Four των αντίστοιχων κατηγοριών τους, και συγκεκριμένα την ομάδα Πετοσφαίρισης των  Παγκορασίδων, την ομάδα Καλαθοσφαίρισης των Παμπαίδων και την ομάδα Ποδοσφαίρου Κ16 και τους εύχονται καλή επιτυχία στις αναμετρήσεις τους στην τελική φάση.

Η διάκριση και η επιτυχία των ομάδων αυτών έρχεται να επικυρώσει τη φετινή επιτυχημένη πορεία του συλλόγου που έχει ήδη πανηγυρίσει την τρίτη θέση σε αντίστοιχα Final Four με τις ομάδες Καλαθοσφαίρισης των Κορασίδων και Ποδοσφαίρου Κ12 & Κ18.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στο τεχνικό επιτελείο του Συλλόγου και στους προπονητές κ.κ. Μαρία Λακταρίδου, Σταύρο Βλάχο, Θοδωρή Καζακίδη, Δημήτρη Τριανταφυλλάκο και Ευστάθιο Τριανταφυλλίδη που κατάφεραν με συστηματική δουλειά να αναδείξουν το ταλέντο των μικρών αθλητών και αθλητριών  και να καθιερώσουν τις αναπτυξιακές ομάδες του Α.Ο. Πάρου στην ελίτ του αθλητισμού στις Κυκλάδες.

Τέλος, συγχαρητήρια στην Πρόεδρο, στη διοίκηση του αθλητικού  Συλλόγου και στους γονείς που στηρίζουν την προσπάθεια των αθλητών και αθλητριών και τους παρέχουν κατάλληλες συνθήκες και υγιή κίνητρα για να αγωνίζονται ολοένα και καλύτερα.

Ο Δήμαρχος Πάρου σε μήνυμά του τονίζει: «Σας ευχαριστούμε που για μια ακόμα φορά μας κάνατε υπερήφανους, Η προσπάθεια σας ανταμείφθηκε με το καλύτερο τρόπο και είναι το επιστέγασμα της πολύ καλής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται τα τελευταία χρόνια. Με την επιτυχία σας αυτή γράψατε ένα ακόμη λαμπρό κεφάλαιο στην αναπτυξιακή πορεία του αθλητισμού στην Πάρο και δημιουργήσατε μια τεράστια παρακαταθήκη για το μέλλον.  Είναι σίγουρο, πως αυτές οι ομάδες θα συνεχίσουν να μας δίνουν μεγάλες χαρές. Όλοι οι Παριανοί είμαστε και θα είμαστε πάντα δίπλα σας σε κάθε προσπάθειά σας!!!»