Υπογραφή σύμβασης κατασκευής του έργου: «Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και αθλητικών εκδηλώσεων στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου στη Μάρπησσα Πάρου»

 

                         Coat of arms of Greece.svg                                        ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

          ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                        Πάρος, 02 Δεκεμβρίου 2014

               ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                             

                    ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ                                                                                                                                       

            ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ  

                                        

         

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπογραφή σύμβασης κατασκευής του έργου: «Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και αθλητικών εκδηλώσεων στο χώρο του Δημοτικού

Σχολείου Αρχιλόχου στη Μάρπησσα Πάρου»

 

 

Την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014 στο γραφείο του Δημάρχου Πάρου κ. Μάρκου Ι. Κωβαίου υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής του έργου «Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και αθλητικών εκδηλώσεων στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου στη Μάρπησσα Πάρου» ποσού 1.132.285,72 €. 

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 2.110.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 16%). Το ανωτέρω έργο χρηματοδοτείται από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Κρήτη και Νήσοι Αιγαίου" στον άξονα προτεραιότητας «Αειφόρος Ανάπτυξη & Ποιότητα Ζωής στην Περιφ. Νοτίου Αιγαίου» και η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του ορίζεται σε δώδεκα μήνες. 

Το έργο αποτελείται από μία κεντρική αίθουσα γηπέδου - πολλαπλών χρήσεων για τη διεξαγωγή αγώνων διαφόρων αθλημάτων (μπάσκετ, βόλεϊ, κ.α.) και τη φιλοξενία εκδηλώσεων ποικίλου ενδιαφέροντος, όπως συναυλίες, παραστάσεις και εκθέσεις. Η   αίθουσα θα είναι άρτια εξοπλισμένη με αγωνιστικό δάπεδο παρκέ, κερκίδες, αποδυτήρια 2 ομάδων και διαιτητών, ιατρείο, γραφεία και χώρο γραμματείας και με όλες τις απαιτούμενες ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις (κλιματισμός, ειδικός φωτισμός, ηλεκτρονικοί πίνακες, κλπ).

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Ι. Κωβαίος δήλωσε: «Μετά από συλλογική προσπάθεια πολλών ετών γίνεται επιτέλους πραγματικότητα ένα έργο πνοής για τον αθλητισμό  της Πάρου. Στόχος μας ήταν και παραμένει να δώσουμε τη δυνατότητα στη νεολαία του τόπου μας να μπορεί να αθλείται υπό κατάλληλες συνθήκες στους κατάλληλους χώρους.»