Την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015 το νησί μας φιλοξένησε τον τελικό του κυπέλου Κυκλάδων στο ποδόσφαιρο μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Πάγου και Παναξιακού.

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

 

        Την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015 το νησί μας φιλοξένησε τον τελικό του κυπέλου Κυκλάδων στο ποδόσφαιρο μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Πάγου και Παναξιακού.

          Πριν τον μεγάλο τελικό διεξήχθη φιλικός αγώνας μεταξύ παλαιμάχων ποδοσφαιριστών  Σύρου και  Νάξου. Με το πέρας της φιλικής συνάντησης ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. κ. Αθανάσιος Μαρινόπουλος απένειμε βραβεία στις ομάδες των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών.

          Το μεσημέρι παρουσία 600 και πλέον θεατών από την Σύρο, την Νάξο, την Αθήνα, αλλά και πολλών παριανών φιλάθλων  πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός.

          Πριν την έναρξη του, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος βράβευσε τα δύο σωματεία καθώς και το διαιτητικό τρίο της συνάντησης.

          Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι κυπελλούχος Κυκλάδων για το 2015 αναδείχθηκε ο Παναξιακός ο οποίος επικράτησε στην διαδικασία των πέναλτι με 4 – 2 του Α.Ο. Πάγου. Ο κανονικός αγώνας και η παράταση βρήκαν τις δύο ομάδες ισόπαλες με 0 – 0 γεγονός που κράτησε αμείωτο το   ενδιαφέρον των θεατών μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

         Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος και ο Πρόεδρος της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. κ. Μαρινόπουλος Αθανάσιος συγχαίρουν τον κυπελλούχο Κυκλάδων Παναξιακό για την επιτυχία του καθώς και την φιναλίστ ομάδα του Α.Ο. Πάγου για την εξαιρετική αγωνιστική τους παρουσία στον τελικό και τους εύχονται καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες.

         Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στο ΚΤΕΛ Πάρου και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο κ. Γιώργο Τζανακόπουλο και τον οδηγό κ. Αντώνιο Σαρρή για την δωρεάν μεταφορά των δύο αποστολών από το λιμάνι στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου.

         Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Γιώργο Μπιζά - ξενοδοχείο Oasis, τον κ. Βασίλη Μπάλκα – ξενοδοχείο Captain John, και τα εστιατόρια Περί Ορέξεως και Μπριζολάδικο για την ευγενή προσφορά τους.

        Τέλος ευχαριστούμε τα ΜΜΕ “parianos typos” και  “Cyclades sport” για την προβολή του αγώνα.

 

 

 

                                                     O Πρόεδρος Δ.Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

 

                                                            Μαρινόπουλος Αθανάσιος