Συνάντηση του Δημάρχου Πάρου με τους επαγγελματικούς και επιχειρηματικούς φορείς του νησιού για την γρηγορότερη δυνατή ενεργοποίηση του νέου αεροδρομίου Πάρου.

 

                         Coat of arms of Greece.svg  

          ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                            Πάρος, 10 Μαρτίου 2015

               ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                              

                    ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ                                                                                                                                       

            ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ  

                                         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Συνάντηση του Δημάρχου Πάρου με τους επαγγελματικούς και επιχειρηματικούς φορείς του νησιού για την γρηγορότερη δυνατή ενεργοποίηση του νέου αεροδρομίου Πάρου

 

 

Σήμερα, Τρίτη 10 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Πάρου κ. Μάρκου Ι. Κωβαίου με τους επαγγελματικούς και επιχειρηματικούς φορείς του νησιού για να εξεταστούν όλες οι δυνατές λύσεις για την γρήγορη λειτουργία του νέου αεροδρομίου Πάρου.

Η συνάντηση έλαβε χώρα στο γραφείο του Δημάρχου κατόπιν προσκλήσεως του ιδίου.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν: Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Πάρου-Αντιπάρου κ. Γιώργος Μπαφίτης, η Πρόεδρος των Ενοικιαζομένων Δωματίων Νάουσας Πάρου «Φιλόξενος Δίας» κ. Λουκία Μαλαματένιου, ο Πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου κ. Απόστολος Αλιπράντης, ο Πρόεδρος του  ΚΤΕΛ Πάρου κ. Γιώργος Τζανακόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών ΤΑΧΙ Πάρου «Εκατονταπυλιανή» κ. Ιωάννης Πετρόπουλος, και οι Ταξιδιωτικοί Πράκτορες κ. Ευάγγελος Καρποδίνης, κ. Δημήτρης Πετρόπουλος και κ. Ιωάννης  Θ. Μπιζάς.

Μετά από διαλογική συζήτηση συμφωνήθηκε να προωθηθεί από κοινού η λύση της προσωρινής, γρήγορης και ασφαλούς λειτουργίας του νέου αεροδρομίου, μετα από την υπόδειξη και έγκριση της ΥΠΑ, και να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την γρηγορότερη δυνατή λειτουργία των μόνιμων κτιριακών εγκαταστάσεων.