Συμμετοχή του Δήμου Πάρου στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «WTM» στο Λονδίνο

 

 

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

 

 

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ

 

 

 

 

Ταχ. Δ/νση:

Παροικία Πάρου

 

 

 

 

Ταχ. Κωδ.:

84400

 

 

 

 

Τηλέφωνο

22843-60132

 

 

 

 

Fax:

22840-22078

 

 

 

 

Ε-mail:

christoforos@paros.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             

              

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συμμετοχή του Δήμου Πάρου στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού

«WTM»  στο Λονδίνο

 

Δυνατή ήταν η παρουσία της Πάρου στην διεθνή έκθεση τουρισμού WTM στο Λονδίνο. Πάνω από 50.000 επαγγελματίες και πάνω από 3.000 δημοσιογράφοι από 186 χώρες του κόσμου συμμετείχαν σε αυτό το παγκόσμιας εμβέλειας τουριστικό γεγονός που διήρκησε από τις 2 έως τις 5 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο ExCel στο Λονδίνο.

Η δυνατή καμπάνια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου  έστρεψε το παγκόσμιο ενδιαφέρον στα νησιά της περιφέρειας μας, η Πάρος συμμετείχε στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αποσπώντας πολλά θετικά σχόλια.

Το ενδιαφέρον για το νησί μας ήταν μεγάλο και τα μηνύματα για την τουριστική περίοδο του 2016 είναι παραπάνω από αισιόδοξα,  η Πάρος έχει να περιμένει μια καλή χρονιά.

Οι τομείς που συζητήθηκαν επί το πλείστον με τους πράκτορες, επιχειρηματίες του τουρισμού, δημοσιογράφους, bloggers αλλά και απλούς επισκέπτες ήταν οι ομορφιές του νησιού, οι παραλίες, η φύση και η παράδοσή του, η θάλασσα και τα σπορ, η ιστορία του, αλλά και σε επίπεδο καταλυμάτων υπήρξε πολύ έντονο ενδιαφέρον για πολυτελή ξενοδοχεία και επαύλεις, καθώς και την συνδεσιμότητα (ακτοπλοϊκή – αεροπορική) με άλλα νησιά και τους τρόπους μετάβασης.

Το περίπτερό μας επισκέφτηκε η αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά η οποία συνομίλησε με τους εκπροσώπους της Πάρου για την τουριστική προβολή του νησιού.

Τον Δήμο Πάρου εκπροσώπησαν ο Αντιδήμαρχος  Χρήστος Χριστόφορος και η ειδική σύμβουλος Δημάρχου κ. Ελένη Τριπολιτσιώτη.