Συγχαρητήρια Επιστολή / Γραφείο Αθλητισμού Δήμου Πάρου και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Εμμ. Μαλαματένιος, θα ήθελαν να συγχαρούν όλους τους αθλητές μεγάλους και μικρούς που έλαβαν μέρος στις αθλητικές διοργανώσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

                      Coat of arms of Greece.svg

 

 

           ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                       Πάρος, 19 Μαίου 2017  

               ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                             Αρ.πρωτ.                                              ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ                                                             

            ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ             

                                                                                           Προς:  ΜΜΕ

        Ταχ. Δ/νση: Παροικία Πάρου                                                     

        Ταχ. Κώδικας: 84400                                                      

            Τηλέφωνο:   2284360131                                                       

            FAX: 22840-21025                                                          

                                          

 

 

Θέμα: Συγχαρητήρια Επιστολή

 

Το Γραφείο Αθλητισμού Δήμου Πάρου και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Εμμ. Μαλαματένιος, θα ήθελαν να συγχαρούν όλους τους αθλητές μεγάλους και μικρούς που έλαβαν μέρος στις αθλητικές διοργανώσεις της προηγούμενης εβδομάδας καθώς και σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς αθλητικές ενώσεις, προπονητές κλπ που εργάστηκαν με πνεύμα συνεργασίας για να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Στο Δημοτικό Στάδιο Παροικίας που διεξήχθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι Διασυλλογικοί Αγώνες Παμπαίδων- Παγκορασίδων Β' και Αναπτυξιακοί Αγώνες στίβου, οι μικροί αθλητές του Α.Ο. Πάρου είχαν καταπληκτικές επιδόσεις και απέσπασαν διακρίσεις και μετάλλια.  Ήταν μία γιορτή αθλητισμού, στην οποία όλα τα παιδιά που συμμετείχαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και ανέδειξαν τις αξίες του αθλητισμού μέσω της προσπάθειας, του συναγωνισμού και της υπέρβασης. Η συστηματική δουλειά που γίνεται στον κλασσικό αθλητισμό του Α.Ο.Πάρου  μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον.

Στη Φιέστα 6Χ6 Μάρπησσας και στη τελετή λήξης του πρωταθλήματος 6Χ6 που διοργανώθηκε από τον ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ, έγιναν οι απονομές πρωταθλήματος και κυπέλλου 6Χ6. Η διοργάνωση αυτή κατάφερε με επιτυχία να δώσει το έναυσμα σε αθλητές κάθε ηλικίας να συμμετέχουν και να δουν ότι αθλητισμός είναι στάση και τρόπος και πρέπει να υπάρχει στη ζωή μας και από άποψη υγείας, αλλά και από άποψη ψυχολογίας.

 

Σας ευχαριστούμε και σας συγχαίρουμε όλους που προάγεται και αναδεικνύεται τον αθλητισμό στην Πάρο.

 

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος

Εμμ.Μαλαματένιος