Ο Δήμος Πάρου και ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου αποχαιρέτησαν χθες τους ιστιοπλόους που παίρνουν μέρος στον Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα “Cyclades Regatta 2017 .

 

                         Coat of arms of Greece.svg  

          ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                        Πάρος, 6 Ιουλίου 2017

               ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                             

                    ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ                                                                                                                                      

            ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ  

                                        

         

                                                        

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Ο Δήμος Πάρου και ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου αποχαιρέτησαν χθες τους ιστιοπλόους που παίρνουν μέρος στον Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα “Cyclades Regatta 2017”, σε μία όμορφη τελετή που έλαβε μέρος στον εξωτερικό χώρο του Δημαρχείου Πάρου. Μετά την απονομή των επάθλων και των τιμητικών βραβείων, τα μέλη όλων των πληρωμάτων είχαν την ευκαιρία να γευτούν παραδοσιακά παριανά εδέσματα και Παριανό κρασί σε ένα πλούσιο μπουφέ που προσέφερε ο Δήμος Πάρου, και  να απολαύσουν τη ζεστή Παριανή φιλοξενία.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πάρου ανέφερε: «Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω όλους εσάς στο νησί της Πάρου και χαιρετίζω την φετινή διοργάνωση Cyclades Regatta 2017, έναν κορυφαίο διεθνή ιστιοπλοϊκό αγώνα ανοιχτής θάλασσας που αποτελεί θεσμό στα ναυταθλητικά δρώμενα της χώρας τα τελευταία 23 χρόνια και μεταφέρει εικόνες και εμπειρίες από τις Κυκλάδες και την Πάρο σε όλο τον κόσμο, καταστώντας τις πόλο έλξης για ομάδες αλλά και λάτρεις της ιστιοπλοΐας από όλο τον κόσμο.

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους όμορφα ταξίδια και καλή επιτυχία στις επόμενες ιστιοδρομίες. Είμαι βέβαιος ότι και η φετινή Cyclades Regatta, όπως και όλες οι προηγούμενες, θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές και αξέχαστες εμπειρίες που θα θέλετε να επαναλάβετε και στο μέλλον.