Ο Δήμος Πάρου και η Επιτροπή Τουρισμού και Ανάπτυξης, στην προσπάθεια για την όσο το δυνατόν αρτιότερη υποδοχή των Ελλήνων και ξένων επισκεπτών του νησιού στη φετινή τουριστική περίοδο, οργάνωσε σεμινάριο ενημέρωσης και εκπαίδευσης .

 

 

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

Πάρος,  Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

 

 

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ

 

 

 

 

Ταχ. Δ/νση:

Παροικία Πάρου

 

 

 

 

Ταχ. Κωδ.:

84400

 

Προς:

Μέσα Ενημέρωσης

 

Τηλέφωνο

22843-60132

 

 

 

 

Fax:

22840-22078

 

 

 

 

Ε-mail:

christoforos@paros.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             

                

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Δήμος Πάρου και η Επιτροπή Τουρισμού και Ανάπτυξης, στην προσπάθεια για την όσο το δυνατόν αρτιότερη υποδοχή των Ελλήνων και ξένων επισκεπτών του νησιού στη φετινή τουριστική περίοδο, οργάνωσε σεμινάριο ενημέρωσης και εκπαίδευσης των επαγγελματιών του νησιού σε συνεργασία με την εταιρία συμβούλων MTC GROUP και έγκριτους ομιλητές σήμερα,  Δευτέρα 11 Μαίου και ώρα 17.30 μμ στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ» στην Παροικία Πάρου.

 

Μετά από μία ώρα αναμονής στις 18:30 αποφασίστηκε η ακύρωση της δράσης αυτής λόγω προσέλευσης  μόνο 6 ανθρώπων.

 

Λυπούμαστε ιδιαιτέρως για την έλλειψη ενδιαφέροντος των επιχειρηματιών του τουρισμού και τους θέτουμε προ των ευθυνών τους για την αδιαφορία τους.

 

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον κ. Γεώργιο Τριβυζά Πρόεδρο του Ελληνοαμερικανικού Τουριστικού Επιμελητηρίου, τον κ. Νότη Μαρτάκη Πρόεδρο της MTC Group και  τον κ. Μάκη Μπίτζιο  Διευθύνων Σύμβουλο της MTC Group που μπήκαν στον κόπο να ταξιδέψουν και να επισκεφτούν το νησί μας. Η παροχή αυτής της δράσης από πλευράς MTC Group σημειώνουμε πως δεν αποτελεί συμβατική της υποχρέωση και ήταν μια δωρεάν παροχή προς τους επιχειρηματίες του νησιού.

 

Ευχαριστούμε επίσης το ξενοδοχείο “Karma Porto Paros” στις κολυμπήθρες  για την δωρεάν παραχώρηση της φιλοξενίας καθώς και την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων “Auto Paros ΕΠΕ” για την δωρεάν παραχώρηση ενός αυτοκινήτου για τις μετακινήσεις των προσκεκλημένων.