Ξεκινάει η εκτέλεση του έργου «Διαμόρφωση-επέκταση πρώην κοινοτικού καταστήματος για την στέγαση του Νηπιαγωγείου Μάρπησσας» προϋπολογισμού 450.000,00 €.

          

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                Πάρος,  13 Σεπτεμβρίου 2011                            ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ  
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ                                              


Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ


Σύντομα ξεκινάει η εκτέλεση του έργου «Διαμόρφωση-επέκταση πρώην κοινοτικού καταστήματος για την στέγαση του Νηπιαγωγείου Μάρπησσας» προϋπολογισμού 450.000,00 €.
Ανάδοχος του έργου σύμφωνα με το αποτέλεσμα της διενεργηθείσας δημοπρασίας είναι η Εταιρεία «ΥΡΙΑ Σ.Ρ. ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.».
Η συνολική προθεσμία ολοκλήρωσης των εργασιών καθορίζεται σε έξι (6) ημερολογιακούς μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης (5-9-2011).
Με την έναρξη του σχολ. έτους 2012-2013 τα νήπια της Μάρπησσας θα έχουν τη δυνατότητα, όπως δικαιούνται, να στεγάζονται σ’ ένα σύγχρονο Νηπιαγωγείο που θα ανταποκρίνεται κατά τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες της σημερινής εποχής.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους εργάστηκαν για την υλοποίηση αυτού του στόχου, πρώην και νυν αιρετούς, τεχνική υπηρεσία, μελετητές κ.λ.π.
Κλείνοντας θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι όλοι μας στο Δήμο θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για την κατασκευή νέων σχολικών κτηρίων που έχει ανάγκη το νησί μας.


                                                         Ο Δήμαρχος Πάρου
                                                       Χρήστος Βλαχογιάννης