Ίδρυση Μητρώου Εθελοντών στον Δήμο Πάρου

                       Coat of arms of Greece.svg  

   

          ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                        Πάρος, 12 Οκτωβρίου 2017

               ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                              

                    ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ                                                                                                                                      

            ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ  

                                                 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ίδρυση Μητρώου Εθελοντών στον Δήμο Πάρου

 

Ο Δήμος Πάρου αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς, προχωρά στην ίδρυση «Μητρώου Εθελοντών», υπό την εποπτεία του Κέντρου Κοινότητας και του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Μέριμνας, Παιδείας και Πολιτισμού.

 

Το Μητρώο Εθελοντών του Δήμου Πάρου φιλοδοξεί να συγκεντρώσει όλους όσους επιθυμούν να συνεργαστούν με το Κέντρο Κοινότητας και να αποτελέσει δυνητικά κόμβο συνεργασίας, συντονισμού, σχεδιασμού και δράσης, προς όφελος της κοινωνίας και των κατοίκων του Δήμου .

 

Μπορείτε όλοι να συμμετέχετε, προσφέροντας όποιο κομμάτι των δυνάμεων και του ελεύθερου χρόνου σας θέλετε να συνεισφέρετε στο κοινό μας αγώνα για να παρέχουμε βέλτιστες υπηρεσίες στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, στα σχολεία, σε κοινωνικά αποκλεισμένα άτομα ή ομάδες κλπ, και να συνδράμετε το προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας κατά περίπτωση, υπό την εποπτεία του και με βάση τις οδηγίες και κατευθύνσεις του.

 

Επισυνάπτουμε σχετικό έγγραφο της αρμόδιας υπηρεσίας με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και σας περιμένουμε να συμπορευτούμε όλοι μαζί στο δρόμο του εθελοντισμού, που μας επιφυλάσσει μόνο χαρές και συγκινήσεις.