ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

Πάρος 30 Απριλίου 2015

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

Αρ. Πρωτ.:

 5039

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ

 

 

 

         

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Ο Δήμος Πάρου, στην προσπάθεια για την όσο το δυνατόν  αρτιότερη υποδοχή των Ελλήνων και ξένων επισκεπτών του νησιού στη φετινή τουριστική περίοδο, οργανώνει σεμινάριο ενημέρωσης και εκπαίδευσης των επαγγελματιών του νησιού σε συνεργασία με την εταιρία συμβούλων MTC GROUP και έγκριτους ομιλητές τη Δευτέρα 11 Μαίου και ώρα 17.30 μμ στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ» στην Παροικία Πάρου.

Θα μιλήσουν ο Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Τουριστικού Επιμελητηρίου κ.Γιώργος Τριβυζάς και εκ μέρους του ΗΑΤΤΑ (Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων) ο κ. Γιώργος Παλιούρας, μέλος του ΔΣ  και η κυρία Αργυρώ Φίλη, πρώην Πρόεδρος.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι : Δεδομένα και προοπτικές στην Ελλάδα

                                                                        Νέες  αγορές:  Προσέγγιση

                                                                      Εξειδικευμένα τουριστικά προϊόντα-πακέτα

Θα προηγηθεί παρουσίαση έρευνας του Trip Advisor σχετικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες στην Πάρο που επεξεργάστηκε η MTC GROUP και θα παρουσιαστεί από τον Γενικό Διευθυντή της εταιρίας Συμβούλων Τουρισμού του Δήμου κ. Μάκη Μπίτζιο.

Συντονιστής και της συζήτησης που θα ακολουθήσει κάθε εισήγηση θα είναι ο Πρόεδρος της MTC GROUP  κ. Νότης Μαρτάκης. Ανάλογα με τις απόψεις που θα διατυπωθούν  από τους συμμετέχοντες  και τα συμπεράσματα που θα εξαχθούν, θα καθοριστεί και η μελλοντική θεματολογία των σεμιναρίων που θα ακολουθήσουν.  Η εκδήλωση θα κλείσει με κατ’ ιδίαν συναντήσεις των ομιλητών  με όσους από τους συμμετέχοντες επιθυμούν να συζητήσουν ειδικότερα θέματα  που αφορούν τις επιχειρήσεις τους.

Ο Δήμος Πάρου καλεί όλους τους επαγγελματίες του νησιού που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση.

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν.

Για συμμετοχές επικοινωνήστε έως  8 Μαΐου 2015 στο 2284 360113, ή στο  touristoffice@paros.gr